28 Αυγούστου 2011

Live ανταποκρίσεις από παλαιότερα lives

Ορισμένες παλαιότερες ανταποκρίσεις από lives του παρελθοντος που βρήκα στο διαδίκτυο μαζεμένες σε ένα post. Πολλοί θυμούνται πολλά απο αυτά τα live, απο το ΑΝ στο BIOS, από την παρουσίαση του mixtape του Dj the Boy μέχρι το performing on stage μαζί με τον Akil the Mc, μέλος του γνωστού σε όλους μας group "Jurassic Five".


Coronavirus @ AN club

Στα τέλη του 07, μία ανταπόκριση από τα ίδια τα μέλη των Corona παρουσιάζοντας το ομώνυμο album τους μαζί με κάποια ακυκλοφόρητα, τότε tracks από το "Μέρος Βήτα". Ένα στιγμιότυπο από τα πρώτα lives του group. 



CoronaVirus - Emeis (Live)

Ένα παλιο κομμάτι των Corona, όπως καταγράφηκε το 2006, την περίοδο του release του ομώνυμου album "CoronaVirus.


CoronaVirus - Τα στυλό δεν ψεύδονται @ Dj the Boy Live
Το γνωστό σε πολλούς κομμάτι "Τα στυλό" παρουσιάζεται σε ένα Live αφιερωμένο στον Dj the Boy για την συλλογή που παρουσίασε το 2010 στο ΑΝ Club.

  
Coronaz live on stage με τον Αkil the Mc

Οι CoronaVirus βρίσκονται στη σκηνή, εκτός προγράμματος του live με τον Akil The Mc, σε live των Planet Asia και Rasco (Cali Agents).  Ανταπόκριση απ΄το live αυτό και πολλές σκηνές απ΄τα παρασκήνια δημοσιεύτικαν στο video των Styles Unlimited the Archives "Case One".


CoronaVirus @ BIOS performing "Δεν αρκεί μόνο αυτό"

Ένα πιο πρόσφατο Video από το live στο Bios στα πλαίσια ενός διαγωνισμού Djing στο οποίο παρουσιάστικαν αρκετά κομμάτια απο τη συλλογή των styles "5 years in the making"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου